Miért nem ismeri fel a PC a pendrive-ot?
Milyen PC? Asztali/Laptop? Oprendszer? Milyen pendrive?
Így látatlanul valószínűleg azért, mert nem értesz hozzá.
Asztali pc, windows xp, a pendrive nem tudom milyen egy 4 gigás, elvileg nincs rajta semmi.
Bedugtam az usb-be, gép nem jelzett semmit, total commanderben meg azt mondja nincs ilyen meghajtó...
Ha van másik usb foglalat is a gépen, akkor próbáld meg abba behelyezni. Lehet, hogy a foglalattal van a hiba.
Ha van a gép hátulján foglalat (közvetlenül az alaplapra integrált foglalat), akkor inkább azt használd.
Ki lehet még próbálni a pendrive-ot win7 operációs rendszerű gépen, mert az xp nem mindig ismeri fel a pendrive-okat, főként az újabb típusokat.
Foglalat jó, mert pl a telefont felismeri meg am korábban ezt a pendrive-ot is felismerte. Másik gépen most hirtelen nem tudom kipróbálni, de dvd lejátszóba beraktam és azon se megy, pedig régebben ment. Úgyh sajnos ez meghalt sztem :/
Még jó, h nem volt rajta semmi fontos.
Azért köszi a segitséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!