Az online videó akadozik nézés közben. Mit tudok tenni ellene?
Előtöltés az a legbiztosabb. Vársz fél órát mielőtt nézni kezded pláne Putloker és Nova mov és társai azok amúgy is terheltek.
Az se mindegy milyen erős géped van. Nekem Hp netbokom van intel atom 1 giga ram és magyar Viasat Play úgy akadozik mint fene. Sokat nem tudok tenni erősebb gép.
Sávszélesség pláne ezeknél szerveres dolgoknál amik terheltek és lassúak ide tartoznak magyar oldalak is pl. rtlmost.hu teljesen mindegy. Nekem 20 megás optikai hálózatos netem van és teljesen ugyanúgy megy mintha 3 megás mobilnettel használnám.
Ha flash videólejátszó, flash alapú online játék akadozik, lassul, érdemes törölni az oldal flash sütijét amit itt tudsz megtenni: [link]
(Görgetősávval kikeresed -> rákattintva kijelölöd -> Delete website gomb -> a kis ablakban pedig válaszd a Confirm opciót. Ezután indítsd újra a böngésződ.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!