NikyZ kérdése:
Menne a gépemen a The Sims 3 Padlógáz cuccok?
Figyelt kérdés
1.8-as a procim, 1 gb ram-om van...win7...a sima sims 3 (az alap) elfut akadás mentesen...volt már hogy felraktam mind1-t és a padlógáz olyan rettenetesen lassú volt és akadozott hogy az fárasztó...le is töröltem a gépről...most újra raktam a sims 3-at és elindult normálisan ahogy kell...de nem merem felrakni a padlógázt mert félek hogy nem megy majd és újra kell majd telepíteni az egészet...köszi a választ2013. ápr. 28. 11:08
1/5 anonim válasza:
Ha eddig szaggatott, mivel javulna meg?
2/5 A kérdező kommentje:
olvastam olyat hogy a win7-et átkell állítani úgy hogy minta xp lenne...és akkor menne
2013. ápr. 28. 11:38
4/5 A kérdező kommentje:
akkor hiába raknám fel?
de ha mondjuk megpróbálnám felrakni és hogy hogy megy akkor mi lenne? ha szaggat akkor leszedem...és utána az alap az szaggatni fog és azt is újra kell telepítenem?
2013. ápr. 28. 11:42
5/5 anonim válasza:
Ne szenvedj már ennyit...
Rakd fel, de ha eddig szarul ment, most is szarul fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!