Milyen számítógép lenne a legjobb?
Nem nagyon értek a számítógépekhez,ezért szeretnélek megkérni titeket,hogy az alábbi oldalon:
Rakjatok nekem össze 1 gépet ami max. 120ezer FT-ba kerül.
Ami kell bele az 1 alaplap(ha lehet ne legyen benne alaplapi videókártya),videókártya(1gb);memória(4gb);processzor(min.3,30GHZ);merevlemez(500gb);optikai egység(vmi normális legyen);ház(vmi normálisan kinéző);tápegység(a géphez megfelelő legyen).Ha valamit kihagytam volna ami kell hozzá akkor azt is rakjátok oda.De hangfal,egér,billentyú,monitor,nyomtató ilyenek nem kellenek.
Nos..Ilyesmi kellene.Nagyon megköszönném mert most állok gépvásárlás előtt és egy normális szerelőt sem ismerek.Ha bele fér akkor kellene egy OP-rendszer is a géphez.Min. Win7 legyen.Régebbi nem kell.
Ha átlinkelni nem tudjátok akkor egy képet vagy valamit küldenétek róla és akkor én beállítom ott,kikeresgélem az egészet.
UI.: A gépet nagyrészt játékra,internetezésre használom majd.
véletlenül elküldtem, de még nem akartam
folytatása mindjárt jön...
először is nem probléma, hogy az alaplapon van integrált vga, hisz ha tönkremenne a diszkrét, akkor is tudod átmenetileg használni a gépet, ha a diszkrét tönkrement, és amúgy is ha beleteszel egy kártyár, akkor azt fogja használni
alaplap: [link]
cpu: [link]
ram: [link]
hdd: [link]
odd: [link]
ház: [link]
táp: [link]
összesen 121017 Ft, de ebben már az összeszerelés és a tesztelés is benne van(és jól dolgoznak)
Köszönöm Szépen!
Mind a 3-ra ment a zöldlike:)
XD
optikai meghajtó helyére is a merevlemezt tettem: [link]
ez tökéletes lesz; amúgy meg nem éredemes már az optikai meghajtókat adattárolásra használni, mert a merevlemez is durván ugyanannyiba kerül(ár/adatmenyiség), és sérülékenyebb, meg lassabb az olvasása meg az írása is
vga meg csak szimplán kimaradt
talán ha jól rémlik ezt néztem ki tegnap
mivel nem válaszoltak túl sokan, így akár tehetsz ki új kérdést, hogy megkérdezed azt, hogy milyen is ez a konfig; talán így mások is reflektálnak majd
Nem rakok ki másikat.Bízok abban amit mondtál és május végén meg is rendelem ezt a gépet.:)
Még egyszer NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!