Apple Ipad 2 (16GB) -ről mi a véleményetek?
Megint az elmés beszólások... 'sz a r', 'több okból is', csak a kifejtés marad el mindenhonnan...
Az első vagyok, több apple termék elégedett tulajdonosa (de emellett van több androidos készülékem is). Hazudnék, ha azt mondanám, hogy jó az ár érték arányuk, mert ez nem igaz az androidos gépekhez képest. De a felhasználói élményhez nem ér fel egyik androidos tablet sem. Persze ez egyénfüggő, hogy kinek mennyit ér meg. Valamennyire igaz, hogy korlátozva vannak a felhasználók (aminek én az elmúlt pár évben nem láttam sok zavaró hátrányát), cserébe amit ígér a gép, azt tudja. Mindig, mindenkor, pöccre.
Ha van rá keret, és szeretnéd, vedd meg. Nem fogod megbánni. De persze az is igaz, hogy a Nexus7-et sem bánnád meg (van ilyen tabletem is egyebek mellett. de az ipadet többet használom, egyszerűen csak kényelmesebb nekem).
Attól függ mire akarod használni. Ha a legújabb játékokra nagy felbontással, videókat szerkesztgetni, fotókat akkor lehet jobban járnál retinással.
Nekem iPad 2 van, és hibátlanul megteszi ágyból böngészni, fészbukozni, bepótolni az elmaradt barátok közt részeket, és repülőn filmezni. :)
köszönöm a válaszokat!
és mi a különbség a retina kijelzős,és az Ipad2 között?
azt értem,hogy a kijelző...de teljesítményileg is jobb? melyiket lenne érdemesebb megvásárolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!