Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Apple Ipad 2 (16GB) -ről mi a...

Apple Ipad 2 (16GB) -ről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
gondolkozok már egy jó ideje az IPad-ban,de előtte szeretném a véleményeteket kikérni.Pl.: élettartam....stb

2013. ápr. 23. 21:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Jó ketyere, viszont valószínűleg a nyáron kifut teljesen az új iPad bemutatásakor. Én már nem venném meg, tekintve, hogy 15k különbség van most pl a 16 gigás wifis ipad2(120k) és az ugyanakkora wifis ipad4(135k a mammutban) között. A 15k-ért cserébe sokkal jobb processzor, és lenyűgöző (klisé, de tényleg) kijelző jár pár más extra mellett.
2013. ápr. 23. 21:39
 2/7 anonim válasza:
Ne vedd meg mert az apple az szar csak divatcikk azért ien drága a márka benne 150 ezer de ha veszel egy normál tabletet az sokkal jobban megéri mert az apple ban minden le van véd ve egy szóval sz a r
2013. ápr. 23. 22:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Én Sonyt vennék....több okból is.
2013. ápr. 23. 22:30
 4/7 anonim ***** válasza:

Megint az elmés beszólások... 'sz a r', 'több okból is', csak a kifejtés marad el mindenhonnan...

Az első vagyok, több apple termék elégedett tulajdonosa (de emellett van több androidos készülékem is). Hazudnék, ha azt mondanám, hogy jó az ár érték arányuk, mert ez nem igaz az androidos gépekhez képest. De a felhasználói élményhez nem ér fel egyik androidos tablet sem. Persze ez egyénfüggő, hogy kinek mennyit ér meg. Valamennyire igaz, hogy korlátozva vannak a felhasználók (aminek én az elmúlt pár évben nem láttam sok zavaró hátrányát), cserébe amit ígér a gép, azt tudja. Mindig, mindenkor, pöccre.

Ha van rá keret, és szeretnéd, vedd meg. Nem fogod megbánni. De persze az is igaz, hogy a Nexus7-et sem bánnád meg (van ilyen tabletem is egyebek mellett. de az ipadet többet használom, egyszerűen csak kényelmesebb nekem).

2013. ápr. 23. 22:40
 5/7 anonim ***** válasza:

Attól függ mire akarod használni. Ha a legújabb játékokra nagy felbontással, videókat szerkesztgetni, fotókat akkor lehet jobban járnál retinással.

Nekem iPad 2 van, és hibátlanul megteszi ágyból böngészni, fészbukozni, bepótolni az elmaradt barátok közt részeket, és repülőn filmezni. :)

2013. ápr. 24. 01:08
 6/7 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

és mi a különbség a retina kijelzős,és az Ipad2 között?

azt értem,hogy a kijelző...de teljesítményileg is jobb? melyiket lenne érdemesebb megvásárolni?

2013. ápr. 24. 15:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen, jobb a teljesítménye és a kép is szebb rajta. Azt hogy érdemes-e azt te döntsd el. Nekem felesleges lenne, csak annyira használom amire fentebb leírtam és arra a 2 is tökéletes.
2013. ápr. 24. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!