Milyen craftolós játékok vannak a minecrafton kívül?
Figyelt kérdés
Olyan játékot keresek ahol mindent nekem kell megcsinálni, alapanyagot keresni hozzá meg ilyenek És ilyen szabad világban játszódjon! Amolyan MMORPG is lehet csak sokat kelljen benne craftolni. DE NE MINECRAFT LEGYEN! A válaszokat Köszönöm.2013. ápr. 22. 14:50
3/7 A kérdező kommentje:
nem ilyenekre gondoltam, hanem amibe tárgyakat kell alapanyagokból csinálni az alapanyagot megkeresni meg ezek....
2013. ápr. 22. 15:04
4/7 gyorki92 válasza:
A Terraria pontosan ilyen, és szerintem elég jó is. Amúgy még a StarMade (Minecraft jellegű grafika, csak az űrben, de nagyon jó szerintem, saját űrhajót lehet összerakni kockánként, űrbázist stb, amikkel aztán harcokat lehet vivni), StarForge (szintén Sci-fi, csak itt egy elhagyatott bolygón kell épitkezni, viszont nem MC jellegű maga a játék, és egyelőre még elég kevés lehetőség van benne, de igéretes). Ezek jutottak eszembe hirtelen.
5/7 A kérdező kommentje:
oks köszi! De ha eszetekbe jut még valami akkor jöhet! :)
2013. ápr. 29. 14:48
7/7 benzin18 válasza:
Raft - ingyenesen letölthető: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!