Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Firefox és adobe flash player...

Firefox és adobe flash player rendbehozása hogyan?

Figyelt kérdés
A legújabb adobe flash player-rel a firefox-ban a videók leállnak. Valami olyasmit írt ki, hogy az afp hibát észlelt és nem engedi megjeleníteni a videót. Letöltöttem régebbi afp-t, amit fórumokon ajánlottak. Azzal meg az a probléma, hogy nem minden videót enged megjeleníteni (amiket nem, egyszerűen fekete marad a kép). Google-vel is próbáltam megoldást találni, egy pár dolgot ki is próbáltam, de nem sikerül helyes működésre bírni a dolgot. A firefox-ot is újraraktam már, az aktuális afp-t leszedtem, másikat újraraktam (többet is kipróbáltam). Van, amelyik működik ugyan, de csak úgy, hogy a videó helyén fekete marad a kép, majd egy külön ablakban megjelenik csak a videó, ekkor viszont nem tudom pl. teljes képernyőre állítani. Szóval valaki tudna segíteni ezek után? Super Antispyware-el átvizsgáltam a gépet, meg a Comodo IS vírusírtójával is.

2013. ápr. 21. 21:43
 1/7 A kérdező kommentje:
Rosszul írtam. A hibaüzenet az, hogy az afp összeomlott, vagy működése leállt. /De az a lényeg, hogy nem működik jól./
2013. ápr. 21. 21:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Nemtom, de ameddig nem oldodik meg egy kisegítő tanáccsal tudlak segíteni: Használj google chromot abban integrálva van a flash player.
2013. ápr. 21. 22:54
 3/7 anonim ***** válasza:

Először futtass le online scannert:

[link]

Innen töltsd le az Asztalra:

[link]

Zárd be a Firefoxot.

Cceaner, bal oldalán Eszközök, innen töröld a régebbit.

Futtasd az újat.

2013. ápr. 22. 01:35
 4/7 csacsi2 ***** válasza:
Jobb klikk a videon settings (beállítások) hardveres gyorsítás alól vedd ki a pipát.
2013. ápr. 23. 08:36
 5/7 A kérdező kommentje:

Kipróbáltam. Ugyanúgy böngészőn kívül jeleníti meg. (azzal a playerrel, amit az adobe az oldalán egyből felkínál letöltésre)

Régebbivel meg továbbra is csak akkor van képe a videónak, ha kirakom teljes képernyőre (a feketeség jobb alsó sarkába kattintok, mert általában ott szokott lenni a fullscreen gomb). Meg először nem akarja megjeleníteni, hanem mindig külön engedélyezni kell, hogy elindítsa a videót.

2013. ápr. 26. 14:27
 6/7 csacsi2 ***** válasza:

Ez lesz a baj:

"Ugyanúgy böngészőn kívül jeleníti meg"

Azaz a böngésző nem a beépülőt használja, hanem egy feltelepített programot.

Firefox beépülő az a flash player plugin

Az internet explorer nél az ActiveX vezérlőt kell telepíteni.

Jelenlegi verzió Flash Player 11.7.700.169

Innen szedd le a windows telepítőt msi (offline installer)

[link]

Majd nézd meg a FF beállítások / alkalmazásoknál, hogy egyes videofájloknál milyen programot indít el és változtass rajta.

Az SWF fájlokat az Adobe Shockwave Player beépülő játsza le.

[link]

Előbb a programok telepítése törlésével szedd le és utána telepítsd újra!

jobbat nem tudok!

2013. ápr. 30. 13:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Uccsó nagyon jól leírta, de az új telepítése előtt be kell zárni a Firefox böngészőt, mert csak akkor tud beletelepülni a Bővítmények közé.
2013. ápr. 30. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!