Megúszható ez? (leesett netbook)
Figyelt kérdés
Olyan 1 métert esett a netbookom, parkettára. Bekapcsoltam, egymas utan 2x az eses utan, es gond nelkul bekapcsolt, hangja is volt, de tovabb nem nezegettem. Aztan kiderult, hogy hatul picit elhajlott, kijott a "pöcök" a helyebol, ezert szet kell szedni, majd visszatenni. Hetfon megcsinaljak, csak azota is ideges vagyok, hogy megusztam-e mas baj nelkul... A kep szep volt, es a hang is rendben, de mast nem csekkoltam, a bekapcsolast meg mar nem ajanljak, mert az elhajlott reszen van a gomb es ha torik a pocok, kicsit macerasabb lenne a javitas.2013. ápr. 20. 20:49
1/5 anonim válasza:
macerásabb - drágább
de még mindig nem annyira drága mint egy új "netbook" ;)
2/5 anonim válasza:
A kérdés a következő:
Mi az a pöcök?
Mi volt mikor bekapcsoltad?
Miért vitted szervízbe?
Most mi van?
3/5 A kérdező kommentje:
Az a pöcök az az, ami osszetartja a gep aljat es tetejet. Vagyis ahol osszeilleszkedik. A bekapcsolast szerintem eleg reszletesen leirtam. Nem volt semmi kulonos, de nem kezdtem el rajta nezelodni, csak megvartam mig bekapcsol, majd kikapcsoltam. Ez mukodott siman. Egyelore nincs szukseg a "dragabb" javitasra, mivel ep a pöcök, csak kijott a helyebol. A kerdesem arra iranyult, hogy van-e valakinek hasonlo tapasztalata, tehat, hogy leesett, de meguszta. Illetve, hogy remenykedhetek-e,hogy ket sikeres bekapcsolas utan komoly baj nem tortent. Na mindegy, ha ennyire erthetetlen, nem kell valaszolni, majd hetfon kiderul.
2013. ápr. 20. 22:14
4/5 anonim válasza:
"Ha ennyire érthetetlen"
1 Nem mi vagyunk értetlenek
2 Te írtad le érthetetlenül
3 Ne tőlünk várd hogy megmondjuk mi fog történni hétfőn, mivel mi nem voltunk ott mikor lelökted
5/5 anonim válasza:
Még mindig nem érhető, te szerencsétlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!