Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nézik le az emberek...

Miért nézik le az emberek ezért a másikat?

Figyelt kérdés
Miért? Miért van az, hogyha valakinek nincsen okostelefonja vagy érintőképernyős, vagy nem tudja, hogy kicsoda az a dévid gutta vagy kicsoda, vagy pedig a turkálóból van a ruháinak nagy része, és van egyénisége, azt elnézik és kiröhögik?

2013. ápr. 19. 15:23
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Mondjuk nem tudom, hogy miért a számtek kategóriába tettem a kérdést, de mindegy..:D
2013. ápr. 19. 15:28
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes módon engem soha sehol nem néztek le, mert nincs hiper-szuper telefonom. (egy 4 éves Sony-m van) Ha valaki egy kicsit is képen van, akkor nem ír olyat hogy "dévid gutta" bár gondolom te is csak itt daramtizálni próbálsz. Meg az kinek van a homlokára írva hogy turkálóból öltözködik? Van hogy tök egyedi cuccokat ki lehet ott fogni. De van olyan is, aki turkálóból öltözködik és semmi ízlése nincs. Tehát szandálzokni tüdőatya kombó és társai. Ízléstelenül drágán is fel lehet öltözni, de nem ez a lényeg. Az ilyen emberekre nem jellemző hogy túl nagy egyéniségek lennének. Aki meg ténylegesen egyéniség, és van egyfajta kisugárzása, azt nem nézik le...

Tehát nem igazán értem a bajod.

2013. ápr. 19. 15:37
 3/12 anonim ***** válasza:
nem kéne ilyen emberekkel foglalkoznod
2013. ápr. 19. 15:37
 4/12 A kérdező kommentje:
Nálunk az iskolában az osztálytársai lenézik azt az embert, akinek nincs okostelefonja, (amúgy a dévid gutta dramatizálás volt..:D) vagy mond egy nevet és megkérdezed, hogy ki az, és akkor jujj de ciki...amúgy nem foglalkozom ilyen emberekkel..:P
2013. ápr. 19. 15:44
 5/12 anonim ***** válasza:
Ez ugyan hány melyik korosztály?
2013. ápr. 19. 15:46
 6/12 anonim ***** válasza:
szótorlódás xd
2013. ápr. 19. 15:46
 7/12 A kérdező kommentje:
Általános 7. 8.
2013. ápr. 19. 15:50
 8/12 lindmayer ***** válasza:
ott ez a természetes
2013. ápr. 19. 15:52
 9/12 A kérdező kommentje:
De akkor is, hogy lehet lenézni a másikat ilyenekért? Egyáltalán mi értelme van?
2013. ápr. 19. 15:54
 10/12 anonim ***** válasza:
gyerekek
2013. ápr. 19. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!