Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért írja ki a mobilom, hogy...

Miért írja ki a mobilom, hogy SD kártya nem létezik vagy le van választva?

Figyelt kérdés
A mobilomban (alcatel ot-995) van 2 gigás sd kártya, de amikor legutóbb meg akartam nézni a képeimet, azt írta ki, hogy: SD kártya nem létezik, vagy le van választva. Próbáltam ki-betenni, lefújtam (hátha poros és nem érzékeli rendesen), de egy ideig jó volt, aztán megint ezt írta ki. Mi lehet a baj? Köszönöm a válaszokat!

2013. ápr. 19. 14:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Vagy tönkre ment az SD kártyád vagy szét cseszted a telefonod (leesik a földre....), de a legvalószínűbb hogy ki be pakolgattad a kártyát miközben a telód működött ami Qvára nem jó neki, najó ez még nem baj, hogyha kiszedés előtt leválasztod csak ezt az emberek 99%-a elfelejti.
2013. ápr. 19. 14:45
 2/3 anonim válasza:
van egy soft azt csinálja jh betölti a kártyáról a progikat képeket zenéket gyakorlatilag azt kezeli és ez meghal néha az én 995-ömbenis ha ritkán csinálja elviselhető de kaptamtippet dobd fel gépre másolj át mindent formázzad másolj rá vissza mindent és úgy próbáld meg. hátha üdv rem bejön
2013. ápr. 21. 11:34
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtöknek, kipróbálom, amit javasoltál!
2013. ápr. 21. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!