Skype-ról hány féle módon lehet kijelentkezni?
Figyelt kérdés
Úgyértem mikor beszélek vkivel es elköszönünk,kijelentkezik néha rögtön üresre vált a kis jel ami zöld vt neki,viszont van h.zöld marad kis időre de ha irok neki azt már nem kapja meg,mert pörög a sor vegen az a kis izé.Arra gondoltam lehet -e azért mert csak ki x-eli az oldalt és nem pedig kijelentkezik. Hogy van ez??2013. ápr. 19. 12:26
1/7 miért.én? válasza:
Amíg mással foglalatoskodsz, és nem a skype ablaka van megnyitva, addig az üzenet olvasatlannak minősül. Ezért pörög ott az a "kis izé".
2/7 A kérdező kommentje:
Ok köszi.:) De igazábol arra lennek kiváncsi h.ha kijelentkezik skyperol normális-e h.néha rögtön leteszi offline-ba.Az esetek nagy szazalékában pedig mintha online maradna de közben már kijelentkezett tuti.Ez h.van?
2013. ápr. 19. 16:15
3/7 miért.én? válasza:
Mikor bezárod a skypeot, azonnal offline-t jelez a partnereknél.
4/7 miért.én? válasza:
...ezenfelül, a bal felső sarokban tudod az állapotkijelzésed módosítani. Így végülis lehet rejtőzködni, bár én sosem használom ezeket. Azt nem tudom, hogy mikor így olvasol el egy üzenetet, akkor a partner azt látja-e.
5/7 A kérdező kommentje:
Nem hiszem h.rejtőzködne elöttem az anyamrol van szo külföldön dolgozik es mikor ugye kilép néha rögtön leteszi mintha rejtve lenne igen.De nem mert megy dolgozni szoval nem értem miért marad néha online és irok h.itt van e még de mar nem látta mert kijelentkezett,vmikor meg rögtön leteszi offlineba.
2013. ápr. 19. 16:46
6/7 miért.én? válasza:
Pedig ha kijelenkezel, vagy bezárod, semmiképp sem fogja mutatni hogy elérhető vagy.
7/7 A kérdező kommentje:
Ok.köszi :*
2013. ápr. 26. 01:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!