Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért kapcsol ki a gépem?

Lacko123 kérdése:

Miért kapcsol ki a gépem?

Figyelt kérdés
Eddig nem volt vele semmi baj, csak amióta megvettem egy amd x2 5000+ processzort. Megnéztem a bios-t, ott 67fok körül mozog a hőmérséklete. Hűtőt azt nem vettem rá, nincs lepasztázva sem. És a tápegységem codegen 350watt. És nem tudom hogy ez jelent-e valamit, de van még benne 2gb ram és egy nvidia zotac 512mb videókártya. M2npv-vm alaplappal, mindez egy aeroengine 2 gépházban. Amikor nem játszok, akkor tökéletesen működik, nincs vele baj. De amint elkezdek játszani valamilyen játékon kb. 6-10perc után kikapcsol, mintha áramszünet lenne, de a monitor és a hifi ugyanúgy működik.
2013. ápr. 18. 13:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem (!) túlmelegedés és lehet, hogy táp is... ja meg nem ártana lepasztázni sem és ha olyan a hűtés akkor kellhet másik is.
2013. ápr. 18. 13:57
 2/3 anonim ***** válasza:

"Megnéztem a bios-t, ott 67fok körül mozog a hőmérséklete"...

azaz 67 fok a hőmérséklete, úgy hogy még nincs is használatban... annak ott max 40-nek kellene hogy legyen kb... Szerintem sürgősen tegyél alá pasztát, ha az nem viszi lejeb akkor meg egy új hűtő, esetleg portalanítsd ki a cooler alatt a bordát...

2013. ápr. 18. 14:40
 3/3 A kérdező kommentje:
Már vettem egy 4grammos hűtőpásztát, most mennyit rakjak a processzorra?
2013. ápr. 19. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!