Melyik a jobb játékokra?
Figyelt kérdés
A kérdésem az,hogy melyik a legjobb játékokra?
Az egyik gép,a másik laptop
Számítógép:
Intel quadcore q6600
ram 2gb
nvidia 9500gs
Laptop:
2013. ápr. 16. 22:47
1/8 anonim válasza:
Egyiksem. De ha mar valasztani kell, akor az asztali
2/8 anonim válasza:
ha ennyi a lehetőség akkor asztali. ez attól is függ mivel játszanál. de laptop szerintem semmiképpen se.
3/8 anonim válasza:
150-ért profi gamer asztalit össze lehet rakni :)
4/8 A kérdező kommentje:
Ja azt elfelejtettem írni,hogy az említett gép már megvan 2éve!Csak akarok mellé egy laptopot is,és ezért kérdeztem!De köszönöm a válaszokat!
2013. ápr. 16. 23:04
5/8 anonim válasza:
szerintem a gépbe nem ártana még ram,vagy egy kicsit komolyabb kártya..
6/8 anti paladin válasza:
Az a noti elég karcsú lesz játékokra. Általában alacsony grafikán lesz valamennyire használható ilyen célra.
Ha játszani is akarsz, vegyél az asztaliba egy jobb vid. karit és még két giga ramot.
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!És a proci mikor szorul cserére játékok szempontjából?
2013. ápr. 17. 16:58
8/8 anti paladin válasza:
Az igényeidtől függ. Nem tudom milyen karival teszteltek az anandtech-nél de a Crysis: Warhead 1680x1050-en, mainstream beállításokkal 70 fps-t produkált, bár ez a max. és nem a minimum fps.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!