Nektek volt már hasonló gondotok letöltés közben?
Sziasztok!
Az problémám az, hogy nem tudok semmilyen fájlt letölteni a számítógépemre, és neten keresztül futtatni se. Az a furcsa az egészben, hogy a letöltés folyamata teljesen jó, de amikor befejeződik, a kívánt fájl egyszerűen nem jelenik meg a kijelölt célmappában. ( És sehol máshol sem a számítógépen, mert a kereső néha megtalálta célmappában, de amikor meg akartam a keresőn keresztül nyitni, azt írja, hogy a program nem található a megadott helyen.) Hiabüzenetet nem kapok. A "mentés másként" funkció működik.
Megpróbáltam úgy is, hogy teljesen kikapcsoltam a tűzfalat és a vírusirtót, de ilyenkor sem sikerült.
Járt már így valaki? Van eseteleg valakinek valami ötlete? Ha igen akkor köszönöm szépen előre is :-)
Főleg egyszerű szöveges dokumentumokat (pdf, doc) szoktam letölteni, meg a Károly Róbert Főiskola, hallgatói felhasználóját frissíteni (olyasmi mint a Neptun).
Egyik ismerősöm arra gyanakszik, lehetséges-e hogy spontán módon elállítódott valamilyen biztonsági beállítás a Windowsban... ( Esetleg automatikus frissítés hatására?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!