Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » 2 elemmel működőd wifis egér?

2 elemmel működőd wifis egér?

Figyelt kérdés
Milyen 2 elemmel működő wifis egeret tudtok ajánlani? Elegem van hogy 2-3 naponta kell töltenem az elemeket...
2013. ápr. 15. 21:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Elemeket nem töltesz mert felrobbanak. Vegyél normális aksit. Pl. Sanyo Eneloop. Drága, az én egeremet kb. március vége óta ellátja. Ez még nem hosszú idő, de egyszer sem volt töltve. Alapból feltöltve árulják. Valaki bármilyen aksit vett, bármennyi ideig töltötte, a digitális fényképezőjébe berakva 4-5 kép után lemerült. A fenti aksival 300-400 képet csinált ugyanazzal a géppel.
2013. ápr. 15. 21:25
 2/6 anonim ***** válasza:

Szándékosan írtál wifis egeret (mert ilyen is van), vagy nem tudod mi a különbség a wifi, a BT és a speciális vezeték nélküli kapcsolatok között a különbség?

Logitech Cordless Desktop S520-at használok már 5 éve (ha nem több) olcsó elemekkel a billentyűzet 8-9 hónapig az egér 4-6 hónapig bírja (lézeres).

2013. ápr. 15. 21:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Pont most merült ki az aksi. :D Soha nincs kikapcsolva az egér, napi 8-12 órát használom. Feltöltöm teljesen, meglátjuk úgy mit bír.
2013. ápr. 15. 23:08
 4/6 A kérdező kommentje:

Ahogy látom ezt simán tehetem a ceruzaelem helyére :)

Ez ugyanaz amit te mondasz?

[link]

Normál ceruzaakku az AA méretű elem?

2013. máj. 24. 20:10
 5/6 A kérdező kommentje:

Persze ehhez gondolom nem jó az itthoni, újratölthető elemekhez használt töltőm.. ezt találtam a Sanyo-hoz

[link]

így 2 elemmel és töltővel 3500Ftből kijön szerinted érdemes megvenni? Ebayról szuoktam vásárolni nálunk meg 10ezer a 4 darabos

2013. máj. 24. 20:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Erre gondoltam, jó akkut linkeltél. A méretek ugyanazok mint az elemek esetén. (AA, AAA stb) Én voltam olyan hülye, hogy megvettem itthon 10E-ért 4 akksival gyorstöltővel, de fel is tölti 2-2.5 óra alatt az akksikat. Az általad linkelt 4 óra töltési időt ír, de még az sem vészes. Lehetséges, hogy feltölti az akksikat más töltő is, de nem kizárt, hogy hamarabb haláloznak el a nem hozzájuk készült töltőtől. Szerintem megéri megvenni.
2013. máj. 24. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!