Mitől függ hogy egy játék a kopjúteron ne akadozzon?
Figyelt kérdés
A ROM-tól?2013. ápr. 15. 16:21
1/12 anonim válasza:
Ram-tol inkább XD
de ami a legjobban számít sorrendbe írom: VGA, CPU, RAM, HDD ill. SSD (az ssd a jobb...)
2/12 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem mert nekem legtöbb játék nagyon akadozik és van olyan ami még elsem indul, és a ROM-om az csak 1GB, ezért fogok venni egy négy gigásat, gondolom már fog menni több játék és nem fog akadozni.Köszönöm a választ.
2013. ápr. 15. 16:58
3/12 Rasta Joint válasza:
ROM nem egyenlő a RAM-mal. Amúgy attól hogy veszel 4GB-t nem valószínű hogy jobban fog futni az a játék, ami el sem indul. Meg nem ártana megnézni hogy képes-e az alaplap befogadni a 4GB-t. Írd le a fontosabb alkatrészek típusát(processzor, videokártya) illetve az operációs rendszert és hogy mely játék nem indul.
4/12 Rasta Joint válasza:
Ja és az alaplap típusát is jó lenne tudni.
5/12 A kérdező kommentje:
én ezt tudtam, elviszem a gépet eg mesterhez és ott megmondják mijen kel bele.
2013. ápr. 15. 19:24
6/12 Rasta Joint válasza:
Mester?:D Amúgy mi is tudnánk neked is segíteni... És nem kell feleslegesen cipelned a gépet.
7/12 A kérdező kommentje:
OKÉS xD
Proceszor: Intel(R) Celeron(R) CPU E3400 @ 2.60GHz 2.59 GHz
RAM: 1.00GB
Windows 7 Home premium.
na még mit kel tudni?
2013. ápr. 15. 20:12
8/12 A kérdező kommentje:
ja és
500GB Hely
2013. ápr. 15. 20:13
9/12 Rasta Joint válasza:
Videokártya és az alaplap típusa is fontos lenne. :)
10/12 Rasta Joint válasza:
Meg hogy milyen játékokkal szeretnél játszani amik nem futnak jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!