Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows 8 betöltésekor fekete...

Windows 8 betöltésekor fekete képernyő, miért?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lenne egy problémám, ami nem tudom h miért van. A laptopom tökre normálisan működött, egyszer csak a bejelentkezési ablak előtt fekete a kép, és annyi. Kikapcsoltam, utána jó volt. Aztán a következő bekapcsoláskor megint fekete, viszont ez után már kb 3-4x kapcsoltam ki meg be. Ezután arra a szintre jutottam el, hogy be se kapcsolt, csak fekete a kép. Most újraraktam a rendszert, jó meg minden, viszont nem tudom h a laptopnak van vmi baja, ami elő fog jönni megint, vagy csak vmi elcsesződött a rendszerben. És ha legközelebb előfordul, van rá megoldás?

2013. ápr. 14. 22:22
 1/5 P.O.C. ***** válasza:

"viszont nem tudom h a laptopnak van vmi baja, ami elő fog jönni megint, vagy csak vmi elcsesződött a rendszerben."

Valószínűleg a rendszer volt a ludas.

"És ha legközelebb előfordul, van rá megoldás?"

Windows 7

2013. ápr. 14. 22:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. A probléma a 2. válaszoddal az, h nem tudok rá win7et rakni :S Próbáltam még mikor megvettem, viszont a drivereket nem rakta fel egyszerűen, nem ismert fel semmit... nem tudom ez mitől lehet.. :S De egyébként apukám Asus-ja is ilyen, próbáltam arra is rakni 7et, de a driverek nem mentek fel rá, hibát írt ki mindig.
2013. ápr. 14. 22:29
 3/5 P.O.C. ***** válasza:

Mert nem megfelelő drivekkel próbálkoztál, vagy valamit benéztél telepítés közben (pl. kicsomagolás ≠ telepítés) A gyártó oldalán mind fent van, azoknak működnie kell.

Persze sajnos sok laptopgyártó annyira belebuzult a Windows 8 -ba, hogy elfelejtett Windows 7 drivereket készíteni a termékéhez.

2013. ápr. 14. 22:37
 4/5 anonim ***** válasza:
K.: a leírtak alapján a gép jobb kezekben lenne egy szakértőnél, aki fel tud telepíteni és be tud állítani egy oprendszert.
2013. ápr. 14. 22:55
 5/5 A kérdező kommentje:

CD-t nem kaptam hozzá, a gyártó oldalán pedig ahogy írtad, csak 8hoz van driver.

Nem a telepítéssel van gond, raktam már újra pár gépet, mind xp, Vista, 7, 8. Csupán ilyen még nem történt velem, h fekete a kép, azért kérdem.

Az asztali gépemnem semmi baja, se az uncsimnak, se a régi gépemnek, se a nővérem laptopjának, se az apáménak. Nem szakértő mellett jöttem rá a dolgokra, inkább csak tapasztaltam. Viszont ha vmit nem tudok, szívesebben kérdezek, mint hogy utána baj legyen.

Tehát nem kell arra fogni, h nem tudok gépet felrakni, mert igazából nem egy nagy ördöngőség.( Hozzátéve asztali pc-t meg laptopot is szedtem már szét részekre. Asztalit meg már részekbe is rendeltem). Remélem azért ezzel sikerült a szakértős válaszolóm kételyeit kicsit eloszlatni, persze ez a mondat is idézőjelben ""

Visszatérve tehát, 7hez nincs driver, csak 8hoz, tehát nem tudok rá mást felrakni. Valószínű h rendszer baja volt, vagy vmi progi kikezdett vele, csak gondoltam hátha volt már vkinek hasonló gondja, és tudja mit kell csinálni

2013. ápr. 14. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!