Milyen betűtípus ez? (kép linkelve)
2013. ápr. 14. 20:03
1/3 anonim válasza:
Ezek általában nem betűtípusok, mivel nem készül belőlük komplett ABC, hanem e pár karaktert megrajzolják és annyi. Talán neve sincs...
2/3 A kérdező kommentje:
Ja,értem. Csak azért gondoltam mert találtam egy oldalt és nagyon sok betűtípust lehet letölteni több 100at, de olyan sok van, gondoltam hátha tudja valaki a nevét ha van. azért köszi.
Ha mégis tudja valaki, azt megköszönném ha leírná
2013. ápr. 14. 20:30
3/3 anonim válasza:
Olyan oldalak vannak ahol több ezer betűtípus van, ennek ellenére szerintem ez nem betűtípus lesz, ahogy például ha megnézel egy tetszőleges logót (AGIP) az sem betűtípus, hanem csak azok a konkrét betűk léteznek belőle. Persze az alapján a többi betűt meg lehet rajzolni, de ahhoz meg ügyesség és program kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!