Starcraft 2 Wings of Liberty segítség!?
Figyelt kérdés
Protoss fajjal vagyok. Nem tudom, hogy melyik egység milyen ellenséges egység ellen hatásos. Pl.: zerglingek ellen zealot, Légyszi írjátok le nekem! Köszi előre is!2013. ápr. 12. 19:39
1/3 anonim válasza:
lejjebb tekersz, ott lesznek az egységek. Pl. megakarod nézni zealot mi ellen jó: zealot-ra rámész, jobb oldalt ki lesz írva h a zealot mi ellen jó, és a zealot ellen mi jó.
2/3 Chruser válasza:
Mellesleg a játék súgójában és a Battle.net-en is megtalálod ezeket, plusz van olyan Custom Game, hogy StarCraft Master, ott pont az ilyen taktikákat mutatja be a játék.
De egyébként szerintem elég nyilvánvalóvá váli pár játék után, hogy melyik egység nagyjából mire képes, tehát az lenne a legjobb, ha saját magad próbálnád ki őket. Hiába olvasol utána, attól még nem biztos, hogy eredményesebb leszel a játékban. Csak tanács, ne értsd félre.
3/3 A kérdező kommentje:
Kössz!
2013. ápr. 18. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!