Hogyan tudom megcsinálni, hogy Word-ben (2007) a számozás a 6. oldalon kezdődjön, de 1-es számmal?
ez olyan, mint a tájékozódási futás ... előbb tájékozódsz, aztán futsz ... szóval esetleg keress rá a word szóra itt és lőn válasz a kérdésedre:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__2..
Azta, egy egyszerű választ kértem, erre életvezetési tanácsot is kaptam! Köszönöm! :P
Azt esetleg nem tudod, hogy hogyan kellene megcsinálni, hogy ha word-ben csinálok tartalomjegyzéket, és azt a dokumentumot átalakítom PDFCreater programmal pdf-fé, akkor a tartalomjegyzék hivatkozásai hogy maradjanak meg?
Mert ha átalakítom, akkor már nem tudok rákattintatni a tartalomjegyzékre.
Akkor ne lepődj meg, ha lesz egy ilyen kérdés :) Ilyet nem találtam itt az oldalon. Meg a google kereső sem ad ki semmit.. Vagy elkerülte a figyelmem, vagy rossz kulcsszavakat adtam meg.
Egyébként tényleg köszönöm a segítséget!
azt csak fizetős PDF szerkesztő programokkal tudod megoldani! (pl. Adobe Acrobat)
/Hivatkozás csatolása, vagy vmi hasonló menüpont, PDFszerk. progi függő.../
1. Telepíted vmelyik PDF szerkesztő alkalmazást. (pl. ABBYY PDF Transformer, Adobe Acrobat stb.)
2. jobb klikk az Intézőben a kész Word dokumentum fájlnevén.
Így a Word-ben szerkesztett tartalomjegyzék hivatkozásai is klikkelhetők lesznek a PDF dokumentumban.
más:
jobb klikk a kész (a már PDFCreator progival konvertált) dokumentum fájlnevén (*.pdf)
próbáltad a Word 2007 kész dokumentumot, azonnal PDF-be mentetni? (Mentés másként... PDF)
mert így elképzelhető, hogy működni fog a tartalomjegyzék, hivatkozásként is. (2007-es MS. Word és újabbak már tudják a PDF-be mentést.)
az 100 %, hogy a Softmaker Office és az Ashampoo Office minden verziójában működik (MS. Officet nem használok! ezért nem tudom, hogy ott hogyan működik!)
Köszi a segítséget!
Letöltöttem a próba verziót, de az rátesz egy logót a fájl-ra. :( Ami azért nem jó nekem, mert a szakdolgozatomat kellett volna átalakítani. :(
Jaaaj, úgy sikerült, hogy egyből úgy mentem el! Nem gondoltam, hogy így lehet, túl egyszerű lett volna.
Köszönöm szépen!!!
Szívesen!
...örülök, hogy a legegyszerűbben megoldódott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!