Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudom kihasználni a...

Hogyan tudom kihasználni a Google AdWords kupont?

Figyelt kérdés

Problémám a következő: Szerbiában élek, dolláralapú bankszámlám van. Ajándékba kapnék egy 15000 Ft-os G.Aw. kupont, de csak úgy használható fel, ha még befizetek a fiókomba 5000 Ft-ot.

Szerbiaiként nyithatok forint alapú fiókot? És hogyan tudom feltölteni pénzzel? Muszáj forintot befizetni vagy átváltja a dollárt is? Milyen lehetőségek vannak a befizetésre, csak bankkártyás?

És aktiválni a kupont valóban csak legfeljebb 14 napos fiókban lehet? Ez mit jelent??

Mivel életemben nem csináltam még ilyet, egy nagy fehér folt számomra az egész... El tudná valaki magyarázni részletesen a dolgot, felelni a kérdéseimre?

Előre is köszönöm!

2013. ápr. 11. 00:56
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!