Lerven István kérdése:
Metin2-ben hanyas szintig van a játék?
Figyelt kérdés
Állítólag 109..mások szerint 170..akkor melyik igaz?2013. ápr. 9. 20:14
1/7 anonim válasza:
es neked mibol all megnezni a jatek hivatalos oldatan?
2/7 anonim válasza:
Attól függ hol... :) Privát szerveren, vagy sima GF szerveren? :) Privátot nem tudom de nem is érdekel; GF szerveren 105 a max szint. :) Itt olvashatsz róla: [link]
3/7 A kérdező kommentje:
tudom ezt már néztem.. hát úgy véltem hogy kb. 170 mert a legnagyobb mob szint az 170 ha jól láttam
2013. ápr. 14. 09:22
4/7 anonim válasza:
Rosszul láttad... A legnagyobb mob az 110-es; a legnagyobb játékosszint pedig a 105. De mégegyszer mondom, ez GF zserveren van így... Külföldi, privát szutykokon lehet hogy 200 is van...
5/7 A kérdező kommentje:
Mágikus Kígyópapnő lv. 180 :)
2013. ápr. 21. 09:32
6/7 anonim válasza:
Te miről beszélsz öreg? Ilyen kaszt nincs is... :D Metin2-ről beszélsz? GF szerver, vagy valami szutyok privát? Csak sámán, sura, ninja és harcos kaszt van. Nézzed már meg mekkora a legnagyobb játékos GF szerveren: [link]
GF normális szerveren 105 a max szint és PONT.
7/7 A kérdező kommentje:
mobról beszélek öregem
2013. máj. 8. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!