Rocksmith játékkal akarok játszani de átalakító kábelel és még mindig problémám van :// valaki tud segíteni? Többi lent!
Figyelt kérdés
Lenne problémám.Vettem egy átalakítót olyat ami a nagyból alakít kicsi jack-et szóval gitárkábelel tudom használni a gamet csakhogy el is indul meg minden pöpec csak mikor engedélyezem is ahangot hogy szóljon a basszerom na akkor tiltja le a game a kábelt és azt írja hogy az eredeti kell amíg nem engedélyezem csak bedugom már a tutorialig is eljutottam de mivel engedélyezni kell a használathoz cseszhetem :// valakinek ötlet?
nocable.exe-t használok...
2013. ápr. 9. 19:19
1/3 anonim válasza:
Ha jól tudom nem jack átalakító kell hanem USB átalakító. Mivel a.
nalóg jellel nem fogsz játszani csak digitálissal. És az se mindegy hogy milyen USB átalakítód van. Egy olyan 10k
2/3 anonim válasza:
Nekem jack-jack kábel van és jól működik.Persze agitárba kell elötte egy nagy jack-kis jack átalakító:)
3/3 anonim válasza:
Ez hülyeség ! Rocksmith játékhoz Rocksmith átalakító kell! Más nem jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!