Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem ismeri fel a sata...

Miért nem ismeri fel a sata HDD met a windows 7 telepítő?

Figyelt kérdés
Gondjaim vannak a lemezről való telepítéssel így USB módszerrel akarom újra tenni. Elkészítettem a boot USB-t viszont mikor telepítenék egy Windows 7 x64bit Professional t egyszerűen nem ismer fel semmi féle HDD t pedig a biosban és más helyeken is észleli csak a telepítés nem.

2013. ápr. 8. 17:04
 1/6 anonim ***** válasza:
SATA milyen módban van? (BIOS)
2013. ápr. 8. 17:24
 2/6 A kérdező kommentje:
:D mármint? nincs opció az Ahci állításához sajnos.
2013. ápr. 8. 17:27
 3/6 A kérdező kommentje:

jelenleg 4 programom van wintobootic sajnos besült mert nem tudom beletenni az iso file-t valami oknál fogva

yumi programmal pont a windows befejezésénél kiirja hogy nem tudta installálni a hardware hez való dolgokat v vmi hasonlót

most probálkozok majd a sardu val.. ez a HDD felismeréses gond pedig az Xboot programnál jelent meg

2013. ápr. 8. 17:30
 4/6 A kérdező kommentje:

Az lenne a bajom hogy nemtudom telepíteni a windost a hddre(seagate 1TB) mert nemlátya a telepitö. ( bios felismeri) és amikor másik winyorol nézem mert azon rajta van a win7 akor onan felismeri. régen is baja volt a sataval mert kelet hozá egy alaplapon lévö adat hogy felismerje amit telepitésnél kelet hozáadni . de itt már az se segit.

UGYAN EZ A BAJOM! nekem is win xp van jelenleg és win7 szeretnék rá és nem ismeri fel..

2013. ápr. 8. 17:55
 5/6 A kérdező kommentje:

iaahci.cat

iaAHCI.inf

iastor.cat

iaStor.inf

IaStor.sys

license.txt

txtsetup.oem

most ezeket probálkozom beszerezni de nem nagyon megy..

2013. ápr. 8. 18:54
 6/6 anonim válasza:
Szerintem csináld azt, hogy a legelső sata csatlakozót használd figyelgettem s megpróbáltam nekem be jött, fontos h az első sataba dugjad !!!!s talán úgy oldja fel a biosba passz azt nem tudom meg mondani, de felismerte lemezkezelésnél szal, szerintem próbáljad ki ezt!!! :) remélem sokat segíthettem !!
2015. jún. 13. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!