Vettem ma egy lenovo z500 notebookot és ugye nincs rajta operációs rendszer. Csak beteszem a bootolt lemezt és már telepíti is?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 8. 15:19
1/10 anonim válasza:
Valahogy úgy. Ha szerencséd van, semmit nem kell állítani a BIOS-ban.
Ha pedig nincs, akkor sem olyan ördöngős feladat. Be kell állítani a SATA vinyó működési módját (Win7 64bit-nél ez AHCI), a boot sorrendet, a VGA, audio, LAN, stb. dolgait.
Ha nagyon elkavartad, az adott oldal DEFAULT értékével mindent vissza lehet csinálni.
Hajráááá!
Finomhangolni lehet a telepítést, pl. partícionálás ...
2/10 A kérdező kommentje:
Uhhhha :D én szerintem defaultozok mindent nem értem én ezeket a bellitásokat:D
2013. ápr. 8. 15:35
3/10 anonim válasza:
Rutinosabb barát, ismerős, szomszéd nincs a közeledben?
4/10 A kérdező kommentje:
az a bajom hogy freedos van rajta és nem tudom hogy kell belelépn ia boot menübe:S
2013. ápr. 8. 15:55
5/10 anonim válasza:
Bekapcsolás után rögtön DEL vagy F2, esetleg felváltva.
6/10 A kérdező kommentje:
semmi :( dátumot kér enter new date
2013. ápr. 8. 15:59
7/10 anonim válasza:
Vmelyikkel pedig kellene, h belépjen. Akkor olvasd el a kezelési leírást, h mit mond erről.
8/10 A kérdező kommentje:
semmi nincs leirva van egy biztonsági és általános tájékoztató és ennyi
2013. ápr. 8. 16:04
9/10 anonim válasza:
10/10 anonim válasza:
Sikerült megoldani a problémát?
mert én is pont ugyan így állok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!