Kovach agnes kérdése:
A Samasung Galaxy Ace telefonom, ha összedugom a sz. Géppel, hogy áttöltsem a képeket, azt írja, tegyem be a lemezt, ami persze nincs. Kerestem oldalakon, de nem találtam mit kellene letölteni. A régi telón ilyen gond nem volt. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Előre bocsájtom, hogy nagyon buta vagyok ebben a témában így a választ szájbarágósan kérem.2013. ápr. 8. 12:44
1/1 Lajos54 válasza:
Ilyen esetekben, amikor valószínűleg valamilyen program szükséges (ha már CD-t kér), ami lehet illesztőprogram, esetleg valamilyen segédprogram, érdemes a Google-t használni.
Én is ott találtam, úgylátszik, nem újkeletű a probléma:
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
Ez talán segít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!