FTP Server. Hogyan?
A FTP szervernek milyen beállításai vannak?
Mert lehet csak a belső IP-n hallgat.
De egyszerűen az is lehet, hogy a tűzfal nem engedi át a kintről jövő kéréseket.
(Ha máshogy nem megy, akkor irányíts át egy portot a kívülről a belső FTP portra. Pl, hogy ne az alap legyen akkor a 5678-at a 192.168.0.1 21-re, ha a router a 192.168.0.1-es belső címen van.)
Köszönöm a tippet! Működik! :) Örök hála. ment is a pozitív szavazat :)
Most már mesenincs, rendet kell rakni a vinyón :)
Köszi még egyszer, nagyon sokat segítettél :)
Korai volt az öröm! :(
mégsem megy... itthonról megnyílik a no-ip.org url-el, de egy olyan gépről, ami nem azonos hálóban van, nem nyílik meg. nem tud csatlakozni. A routeren a Forvard fülön, virtual server alatt beálítottam service portnak az 1234-et, internál port a 21. előtte nem nyílott meg az url-el.
Egy TP-Link TL-WR842ND routert használok. Hálás volnék, ha tudnátok segítni. Köszönöm előre is.
Pisti
Lehet, hogy csak lassan frissül a DNS, ha 1-2 napon belül nem javul a dolog, akkor kérdezz újra.
Amúgy ha az IP-t írod be úgy jó?
Ha akkor sem, akkor a beállításokban lesz a hiba.
Ha igen, akkor csak a dns nem frissült.
Sziasztok!
Tudom, hogy régi a téma, de ugyanezzel szívok manapság, és sehogy nem tudom megoldani. Azt látom, hogy itt sem oldódott meg a probléma. Lehet, hogy az eszköz rossz? Ha valaki tud azóta vmit, írja már meg legyen szíves!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!