Hogyan tudok a telefonomra zenéket, háttereket, játékokat stb. tölteni?
Figyelt kérdés
Új az okos telefonom, és nem tudom, hogyan lehetne zenékkel képekkel feldobni. Ha valaki tud segíteni írjon! Köszi!2013. ápr. 7. 13:35
3/15 A kérdező kommentje:
igen
2013. ápr. 7. 13:43
4/15 anonim válasza:
akkor elvileg elég könnyű. Csak rádugod a gépre, és elvileg látnod kell, és át kell csak húzni rá a cuccokat.
5/15 A kérdező kommentje:
nem engedte, vagy nem tudom mit kéne csinálni...nem értek hozzá :(
2013. ápr. 7. 13:47
6/15 anonim válasza:
lehet ha rádugod, akkor feldob pár lehetőséget a telon, hogy miylen kapcsolatot akar, ez most nincs előttem, de valami olyan kell h adathordozás v hasonló. Ha nem menne, írd le h mit látsz, és megpróbálom kitalálni:)
7/15 anonim válasza:
1: csak az usb kábellel dugd össze a telot a géppel.
2: mit látsz a telo képernyőjén ekkor?
8/15 A kérdező kommentje:
semmit sem ír ki
2013. ápr. 7. 13:49
9/15 anonim válasza:
aham. és a gépen ha megnyitod a sajátgépet és ott a hordozható meghajtók között nem látszik a telo?
10/15 A kérdező kommentje:
nem, de kiírja a számítógép, hogy új hardver...
2013. ápr. 7. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!