Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Win7 törlése, majd XP telepíté...

Zushiki kérdése:

Win7 törlése, majd XP telepítése? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
A problémám csupán az,hogy a gépemen,amit nagyapámnak szeretnék adni,win7-van.Viszont ő hű az XP-hez,és hallani sem szeretne róla hogy win7 vagy bármi más.nem tudtam meggyőzni,próbáltam. Biosban és bootmenüben hiába állítottam át hogy CD/DVD-ről bootoljon,nem adja az xp "a számítógép indításához kérjük nyomjon le egy billentyűt" opciót,win7 indítása után természetesen nem engedi telepíteni az Xp-t mivel futó op.rendszert nem lehet menet közben újraírni,sem törölni. Próbáltam a win7 telepítőjével szarakodni,de semmi.... Valami ötlet amivel előrébb juthatnék?? Bootolások minden opciója kipróbálva,zsákutca. Bármilyen jellegű segítséget szívesen veszek... (egyébként rengeteg fórumot átolvastam,talán az egyetlen használható dolog az "ubuntu" lehet?? Ki írjam CD-re és az megoldást nyújthat?

2013. ápr. 7. 13:11
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
nos... a probléma annyiban merült ki,hogy nem tudom hogy az istenben,de valahogy mégis a win7 b*szakodott ... de megoldottam :) ubuntu-t felraktam aztán érdekes mód hogy lepusztult a win7-es vinyó egyből bootolt az Xp :) de azért mindenkinek tényleg köszönöm szépen ^^
2013. ápr. 7. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!