Van valakinek nagy látogatottságú blogja? Hogyan tette azzá? Hírdette valahol?
Figyelt kérdés
Mellesleg fanfiction oldalról van szó.
Hogyan tudnám növelni a népszerűségét?
2013. ápr. 7. 12:42
1/7 A kérdező kommentje:
egyébként még mielőtt valaki belekötne, tudom, hogy a "hírdette" rövid 'i', csak véletlenül elírtam.
2013. ápr. 7. 12:44
2/7 anonim válasza:
Vagy olyan dolgot ír, ami érdekli is az embereket.
3/7 A kérdező kommentje:
Tudod, az ilyen emberek mérhetetlenül szánalmasak...
Azt hiszik, csak az lehet a jó, amit ők szeretnek..
Csak az érdekli az embereket, amik őt érdekli...
Szerintem te, és a hozzád hasonlók jobban tennék, ha csendben maradnának ;)
2013. ápr. 7. 12:49
4/7 anonim válasza:
Most mi a bajod?
Rohadtul igaza van.
Azt kell írnod, ami érdekli az embereket, különben kuka az egész.
5/7 anonim válasza:
Montinak igaza van. Egyediség és minőség az amivel magától is jönnek a látogatók. A több 1000 klón oldal csak nehezen életképes.
Amúgy a kérdésedre válaszolva:
Igen van, bár nem blog, hanem weboldal. havi 60k látogatóval, ebből 45k a facebookból jön alkalmazás segítségével, és 2 100e-es fanpage segítségével..
6/7 anonim válasza:
Én nemrég kezdtem, nem reklámozom sehol és...nekem az a 30 rendszeres olvasó, aki már megtalált bőven elég! :D Az a lényeg, hogy ne a One Directionról írj, mert abból már annyi van, hogy senkit nem izgat egy új + legyen humoros! ;)
7/7 anonim válasza:
facebookra megosztottam és 111 olvasóm van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!