Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A windows xp-be történő...

A windows xp-be történő bejelentkezés után a következő szöveg fogad egy RUNDLL szövegdobozban:"A köv. Fájl nem tölthető be:tftp. Nfo. A megadott modul nem található. "Mi ez a tftp. Nfo és probláma e ha nincs a gépen?! Honnan tudom megszerezni?!

Figyelt kérdés
2009. szept. 21. 15:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Rundll a Rendszer-visszaállítás. Valszeg beszedték valami fertőzést a gépedre, futtasd le a víruskeresőt.
2009. szept. 21. 16:07
 2/9 A kérdező kommentje:
Már előtte meg volt mert állandóan bezizzent én is gyanakodtam rá, meg csináltam külön spybot ellenőrzést is.
2009. szept. 21. 20:52
 3/9 A kérdező kommentje:
Megcsináltam még 2szer de még mindig kiírja!
2009. szept. 23. 12:31
 4/9 anonim ***** válasza:
Rendszergazdai oldal: töltsd le és telepitsd (30 napos próbaváltozat) [link] Kaspersky Antivírus 2009. Startmenű/Minden program/Kellékek/Rendszereszközök/Rendszer-visszaállítás. Bal oldalon alul katt, vedd ki a pipát (Figyelés kikapcsolása). Újrainditás, aztán futtasd le a Kasperskyt. Meg fogja találni. Aztán tedd vissza a pipát (Figyelés). Valószínűleg nem ismeri fel a Rendszer-visszaállítás a dögöt, ezért állandóan visszaállitja.
2009. szept. 23. 21:09
 5/9 A kérdező kommentje:
Felraknám ha hagyná de volt a gépen avast(jelenleg nod van)és nem engedi feltelepíteni, mert a telepítő látja de a gépem nem hogy lenne fent avast!Ötlet?!Előre is köszi!
2009. okt. 5. 21:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Türöld le az összes előző vírusirtót, ha másképp nem megy, akkor Csökkentett módban (amíg fekete a monitor, F8-at tarsd lenyomva). Töltsd le és telepitsd a Ccleanert, futtasd le. [link] Aztán kizárólag a Kasperskyt futtasd le. A több víruskereső vagy annak maradványai egymást is blokkolják.
2009. okt. 6. 12:19
 7/9 A kérdező kommentje:
ccleaner letöltve és futatva.Csökkentettbe is megcsináltam.Mégis a Kaspersky telepítője látja az avastot.Az ismerőseim azt mondják,hogy lehet rosszul lett letörölve és ezt max ha újrarakom a gépet akkor fogja engedni feltelepíteni.Tényleg nincs rá semmilyen megoldás, hogy újratelepítés nélkül felrakjam?!
2009. okt. 6. 17:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Mentsd ki az adataidat, aztán formázz. Nincs más megoldás, sajnos. Kőkemény vírus ült bele az Avastba, illetve a Windowsba.
2009. okt. 6. 20:11
 9/9 A kérdező kommentje:
Sikerült ezt a hibaüzenetet "eltüntetnem", úgyhogy letöltötem a Malwarebytes'Anti Malware vírusírtó programot azóta nem írja ki ezt a hibát.
2009. nov. 23. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!