Alcatel ot 991-et hol tudok olcsón venni?
Figyelt kérdés
Van egy telefonom, de néha befagy. ( Soni Ericsson Txt Pro ) Viszonylag nagyon jó telefon, de sajnos nincs rajta android. Le szeretném cserélni egy Alcatel Ot 991-re, de nem tudom, hogy ha a telefonom bevinném, mennyiért számítanák be. Semmi hibája nincs, egy éve vásároltam, 29.990-ért, és csak facebook közben fagy be. Akkor is csak nagyon ritkán, eddig 10 alkalommal fordult elő de csak az utóbbi időben mikor ki akartam lépni. Viszont nem tudom hol tudnák ,,olcsón" hozzájutni a kiszemelt telefonhoz ? Esetleg róla vélemények ?2013. ápr. 5. 17:17
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!