Miért nem tudok a honlapomra betenni képet?
Van egy kép, amire szerkesztettem írást és be szeretném tenni a honlapomra. Már lementettem HTML nézetbe és úgy sem sikerül. Csináltam már OpenOffice-val, Kompozerrel, Gimppel, de nem tudom betenni, mert URL linket kér.
Ha sikerül is beszúrni, a kép nem jelenik meg, hanem csak fehér keret lesz!
Aki tud segítsen!
Már néztem, de nekem az a honlapomon nem jelenik meg!
Próbáltam.
De a képed hol van?
Ott ahol az index.html van ott csinálj egy kepek almappát, oda másold be a képeket. A html fájlba hivatkozz a beszúráskor a képre.
Gondolom a saját gépen csinálod, ott jónak kell lennie, de ha felteszed az internetre akkor az egészet fel kell tenni.
Képek mappába van benne, de az a baj, hogy nem engedi betenni HTML-ben sem!
Ha be is teszi fehér lesz az egész kép!
Ha KOMPOZER-rel beteszed, azon látszik a kép rendesen?
Vagy még próbáld meg egy másik böngészővel is.
Ha fent van az interneten akkor adj egy url-t
Kompozerrel a múltkor sikerült egy, de most nem akar. internetről szettem le a képet, és szerkesztettem bele írást.
De nem teszi be. Ha sikerül, akkor a kép nincs ott, csak a keret, és hiányjelet ír ki rá!
Akkor nem találja a képet. De ha a HTML fájl mellett van a kép akkor jónak kell lennie.
Ha internetes címet adsz neki akkor lehet, hogy ott nem találja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!