Informatika órán mesét kell írni, valaki tud segíteni?
Figyelt kérdés
A lényeg az, hogy én csak akkor tudok írni, hogyha megvan határozva egy téma. Valakinek nincs ötlete? Kösziii! :)2013. ápr. 5. 12:58
1/3 anonim válasza:
Miről kell mesét írni?:D Valamely számítástechnikai dolgokról? Egyszer volt egy processzor, aki jóban volt a videó kártyával. Sokszor össze kellett dolgozniuk, de a videó kártya egyszer csak megelégelte hogy nem tud neki kellő gyorsaságot biztosítani. Ezért a videó kártya életre kelt, és megsütötte a processzort. Kapott egy erősebb processzort a videó kártya, ami sajnos fordítva sült el:I És a videó kártya nem tudta kielégíteni a processzor legmélyebb vágyait. Ezért haza vágta a vga-t. Ez addig folytatódott míg az alaplap már nem bírta a sok behatolást. És végül az egész számítógép összeomlott. Ttt a vége, vegyél egy új gépet végre.
2/3 A kérdező kommentje:
Ez nagyon jó! :D
Köszi az ötletet, gondolkozom rajta, még egy egész jó történet kijöhet belőle. ;)
Egyéb ötletek? :)
2013. ápr. 5. 13:20
3/3 A kérdező kommentje:
1. Nem azt kértem, hogy szóljatok be hanem, hogy segítsetek!
2. Nem azt kértem, hogy írjátok meg helyettem, hanem, hogy esetleg megdobnátok-e egy témával!
Ha nem tetszik, nem kell válaszoni! Ennyi.
2013. ápr. 5. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!