Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan lehet visszaállítani...

Hogyan lehet visszaállítani egy elveszett PowerPoint bemutatót, mely régebben veszett el?

Figyelt kérdés

2010 első felében készítettem egy PowerPoint bemutatót, mely egyszer csak eltűnt, lehet hogy véletlen törlés során, melyet nem vettem akkor észre, s csak később - egész pontosan tavaly láttam meg, hogy nincs meg.

Erről készítettem akkor egy szöveg nélküli ( az eredetiben szöveg és kép is volt), képes változatot is, így egy részét meg tudtam újra csinálni, de nekem fontos volna a többi része is.

Segítségeteket előre is köszönöm!

2013. ápr. 4. 23:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Sehogy.
2013. ápr. 4. 23:20
 2/5 anonim ***** válasza:
lomtár, milyen oprendszered van? Honnan szedted elő a képeket? Vírus van?nem nyomtál véletlen shif-dilitet? Mert akkor ahoz nagy mázli kell.... De eglehet!
2013. ápr. 4. 23:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Hogyne.

Egy 3 éves dokumentumot már az atyaúristen sem hoz vissza.

2013. ápr. 5. 00:27
 4/5 anonim ***** válasza:
2-es vok, és obsidiannak üzenném, hogy hát, igen, az atyaúristen nem, de nén és a kürt kft igen!
2013. ápr. 5. 00:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Ismétlem: a mesében talán.
2013. ápr. 5. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!