Hogyan Kell SMS küldeni Telefonról?
Figyelt kérdés
Helló Szeretnék Venni a Counter-Strike 1.6 stb.. ba egy vipet és ezt írja : 508 ft SMS
akkor ezt most hogy kell?
Fől kell töltenem a telefonom ?
Valaki magyarázza el.
Ez az első.
2013. ápr. 3. 20:04
2/5 anonim válasza:
xDxDxDxD SMS ?? mond neked ez valamit? xD
3/5 A kérdező kommentje:
Jó mind1, hagyjuk.
2013. ápr. 4. 17:19
4/5 anonim válasza:
Szia!
Igen.. ha nincs pénz jelenleg a mobilodon akkor először töltsd fel pénzzel! Ezután a szerver és/vagy FŐadmin által adott kódót elküldöd a szerver és/vagy a FŐadmin által megadott telefonszámra úgyan úgy mintha nagyidnak, anyudnak stb. írnál egy sms-t. (Csak ez 508 Ft, nem pedig mit tudom én 35ft xD). /Megjegyzés: Ha az emelt díjas szolgáltatások le vannak tiltvan a készülékeden, akkor keresd fel szolgáltatód telefonos ügyfélszolgálatát: Telenor: 1220; Vodafone: 1270; T-mobile: Nem tudom, de google a barátod!/
5/5 anonim válasza:
22:30-as vagyok. Sok sikert hozzá, remélem segítettem, ha bármiben segítség kell, akkor íj priviben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!