Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Sony VAIO vagy Samsung laptop?!

Sony VAIO vagy Samsung laptop?!

Figyelt kérdés
venni szeretnék egyet, csak nem tudom, hogy melyik a jobb.. ha tudtok, akkor ajánlhattok más márkát is:)

2013. ápr. 3. 19:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Asus/Lenovo

Samsung sok mindenben jó, szerintem a laptop nem az ő világa.

Macbook drága

Packard Bell az Acerrel a legalja.

HP alsó áron elviselhetetlen laptopokat csinál.

Dell - vele nincs bajom, csak a lekerekített sarkaitól ráz a hideg. (van olyan ami hagyományos, de az se olcsó, bár a lekerekített sem - így 160.000 tól kezdődik az elfogadható alsó kategória a dellnél.

Fujitsu - na erről semmi véleményt nem tudok mondani, ezt csak sokan szidják. (én addig nem írok róla semmit, még nem volt egy a kezemben)

Sony szintén méregdrága laptopokat csinál, legalábbis ami elfogadható.

Toshiba még elmegy, bár nem egy nagyon megbízható márka.

2013. ápr. 3. 19:07
 2/3 anonim ***** válasza:

szerintem inkább azt nézd, hogy milyen hardver van benne...

írj egy árat és hogy mire kell (net, office, játék, film...) és többet tudunk segíteni.

És szerintem mindkettő jó laptop, még az asus meg a lenovo is nagyon jó.

2013. ápr. 3. 19:08
 3/3 A kérdező kommentje:
leginkább netezésre, filmnézésre használnám... árban max. 200E.
2013. ápr. 3. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!