Ez mi : Az eljárás belépési pontja (GetCurrentProcessorNumver) nem található a DLL-ben (KERNEL32. dll)?
Hali.
Az lenne a gondom, hogy egy pár órája feltettem a bf3-mat.Szenvedtem a crack-el, mindennel.Örülök hogy mindjárt elindítom, és végre játszhatok rajta.Erre rámegyek, és kidob egy ablakot, ezzel az ünetettel: Az eljárás belépési pontja (GetCurrentProcessorNumver) nem található a DLL-ben (KERNEL32.dll).
Szóval azt kérném tőletek és nagyon nagyon kérem, hogy segítsenek.Most gyűjtöttem az új gépemre nagy nehezen a pénzemet, csak azért hogy vigye a bf3-mat, és nem jó.
Előre is köszönöm ha válaszoltok!!!
Ez szoftverhiba nem pedig a gépedé, csak nyugi:)
Mivel ugye crackelni kellett a cuccost, akkor gondolom letöltötted. Szerintem tölts le egy másikat, mert nincs benne az indító fájl, hiányos. Én egy játékomat úgy hoztam létre hogy mindenféle oldalt bejártam és le tudtam szedni hozzá a DLL-t. De az nagyon macerás, és sok piszok fájl letöltésével jár. Szóval sztem szedj le egy másikat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!