Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nyitja meg a gépem az...

Miért nyitja meg a gépem az internet explorert százszor?

Figyelt kérdés

miután bekapcsolom a gépem, jönnek sorban a hibaüzenetek, feladatkezelőben tudom csak bezárni a sok vacakot

kép: [link]

2009. szept. 20. 15:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy víruskeresőt futtass le mindenképp.
2009. szept. 20. 15:07
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Töltsd le és telepitsd, aztán futtasd le sűrgősen: [link] 30 napos próbaverzió, kulcs van hozzá. (Kaspersky Antivirus 2009).
2009. szept. 20. 15:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Trójai falovad van. Írtsd le minél előbb, mert teljesen hazavágja a gépedet! Használj normális böngészőt, pl. Mozilla Firefox-ot.
2009. szept. 20. 15:37
 4/7 A kérdező kommentje:
lefuttattam egy keresést nod32vel, nem talált semmit. akkor most mivan?
2009. szept. 20. 18:08
 5/7 A kérdező kommentje:
off: most töröltem közben 2 rejtett .exe-t furcsa szám-betűs névvel,lehet az volt a trojai?
2009. szept. 20. 18:14
 6/7 anonim ***** válasza:

...de az is lehet, h egész más progik voltak, esetleg az oprendszer részei. azok néha rejtettek, és furcsa elnevezéseik vannak.

töröld a nodot, telepítsd helyette a kasperskyt, és futtasd le az ellenrzést a biztonság kedvéért.

2009. szept. 20. 19:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Használd a gépeden a NOD mellett kémprogram iortót is.
2009. szept. 20. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!