Miért tud kicsúszni az internetkábel az aljzatából?
teljesen bedugom az internetkábelt az aljzat-ba kattanásig,
és ha egy picit is meghúzom kicsúszik, majd megakad, szóval ha be van dugva, kb 1 cm-ert lehet ki-be mozgatni. 1 cm-nél tovább nem mozog, mert megakad, de köben az internet is elmegy, ha nem teljesen van bedugva. (remélem érthetően fogalmaztam :D)
tudna valaki segíteni ez ügyben nekem? mi lehet a prbléma vele? (amúgy az összes netkábellel ez a problémám van, szóval biztos hogy az aljzattal van baj)

SZia!
Biztos hogy az aljzattal van baj.Lehet régi,ée elvan kopva,vagy le van törve belőle egy pici darab,és nem tud belekattani rendesen.Ha integrált a hálókártyád,tudsz kókányolni is pl..fogpiszkálóval beszorítod,szigetelő szalaggal oda ragasztod,nyílván ezeket nem ajánlom,én azt tenném,hogy vennék egy háló kártyát,1-2-3 ezer ft-ért már kapsz normálisat,és nem kell szenvedned tovább vele.
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!