Miért nem működik a 2. dvi?
Figyelt kérdés
Asus gforce gtx 660-as videókártyám van amire rákötöttem 1 monitort és 1 tv-t,1 ideig múködött mind a 2 rendesen,aztán 1 jó darabig nem használtam a tv-t,tegnap viszont bekapcsoltam és nem érzékelte a tv-t.próbálkoztam a kábelekkel és végül arra jutottam hogy az alsó dvi csatlakozó nem működik rendesen.mikor csak a tv kábele(hdmi-dvi kábel) van bedugva az alsóba és beindítom a gépet akkor 1 ideig ad jelet(kb a gép betöltésének feléig)aztán nem,viszont ha bedugom a monitor kábelét a felsőbe akkor 1általán nem ad jelet az alsóba és a windows sem látja.amúgy win8-at használok.lehet hogy a videókártya romlott el?2013. márc. 31. 18:19
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!