Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hova érdemes elhelyeznem a...

Hova érdemes elhelyeznem a wifi routert?

Figyelt kérdés

A linken feltöltött kép a tetőtér nagyjából lerajzolt helyiségek helyzete .

[link]

A bal alsó szobában van a számítógép és a fekete kitöltött keretnél van a pc és a router. Azt szeretném elérni hogy a házban mindenhol a lehető legjobb jelerősséget érjem el.

A router egy Dlink-dir605L

Arra gondoltam ,hogy a routert a bal alsó szoba sarkába helyezem el de ha az antennát kihajtom akkor az utca felé sugározna. A routerhez kapott kábel rövid ezért csak gépközelben tudom elhelyezni. Van egy 20 méteres plusz kábelem de 4 méterért nem nagyon szeretném itt kilógatni mindenfelé .A tetőn lévő antennától ami a netet fogja jön egy 20 méteres kábel ezt tettem a routerbe majd a routerhez kapott talán 1 méteres kábelt a gépbe.

Hogyan helyezzem el úgy a routert hogy az egész házban optimális jelet kapjak és milyen helyzetben érdemes az antennáit elforgatni ?

2013. márc. 31. 14:12
 1/1 anonim ***** válasza:
ez másnál is gond(nálam is)... ahol neked első ránézésre megfele, és nem zavar senkit, tedd oda, és mérj..ha mindenhol van jel, akkor jó...egyforma erősségű úgy sem lesz, ezzel meg kell barátkozni..van ahol egy csík, van ahol több... a lényeg, hogy legyen jel..
2013. ápr. 1. 06:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!