Hogyan tudom megcsinálni hogy pl egy 5GB-ot tömörítek 1 GB-ra?
Figyelt kérdés
2013. márc. 30. 19:43
1/11 anonim válasza:
ha ez az 5 GB pl. egy Word dokumentum, akkor becsomagolod 7Zip-be, vagy PeaZip-be. (.doc fájlnál elérhetsz ekkora tömörítést)
...de pl. egy videó, ill .jpg stb. fájlnál felejtsd el!
2/11 anonim válasza:
ahogy első írta. Csak szöveges fájlnál lehet ekkora tömörítést elérni, az meg kizárt, hogy erről lenne szó, tehát sehogy...
3/11 anonim válasza:
Ha dvd-t avi-ba, akkor igen...
Azt majd kitaláljuk, mi a tömörítendő fájlod...
4/11 anonim válasza:
Az meg a konvertálás, amiről te beszélsz...
5/11 anonim válasza:
Ami egyfajta tömörítés is...:)
6/11 anonim válasza:
Nem mondta, hogy veszteségmentes tömörítést akar, szóval csak minőség kérdése az egész...
G.
7/11 A kérdező kommentje:
én pl egy iso fájlt akarok! az lehetséges?
2013. márc. 30. 20:41
8/11 anonim válasza:
A KGB Archiver tudja, mert egyszer próbáltam, de iszonyat sok idő a becsomagolás, és a kicsomagolás. Előnye, ha át szeretnéd küldeni a fájlt, akkor gyorsan meg lehet tenni, viszont a becsomagolás, illetve a kicsomagolás hosszú idejével elvezik ez az előny.
9/11 anonim válasza:
ISO fájlnál csak veszteségmentes tömörítés jöhet szóba. Próbáld meg!
G.
10/11 anonim válasza:
Előtte tisztázzuk, hogy mi van abban az ISO-ban, mert ha játék akkor még a konvertálás sem jöhet szóba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!