Miért nem birok belépni World of Warcraftban?
Figyelt kérdés
Regisztráltam battle.neten, de mikor be akarok lépni a játékba ezt dobja ki: [link]
Mit kellene tennem hogy bírjak játszani????
2013. márc. 30. 18:26
1/6 Csiß válasza:
Így első ránézésre már a game kliensel is baj van.Az eredeti wow már nem a wotlk-nál jár.
2/6 hamacsim válasza:
lehet régi kie.De amúgy ha eredetin nyomod akkor érdemes megvenni a Mists of Pandaraiát mert mindig az új kiegészítőkön játszanak a legtöbben:)és ez biztos hogy eredeti?
3/6 anonim válasza:
Ne eredetizz!!Sokkal jobban megéri tört szerveren pl:Taurin játszani, ugyan azt a játékélményt adja és még fizetni se kell érte.Habár pár dolog hiányzik a tört szerverekből de most ez a kis hiba egy kezdőt szerintem nagyon nem érdekel.
4/6 Csiß válasza:
@3 ez még viccnek is rémes volt..ugyan az a játékélmény? csak álmodtad.pár dolog hiányzik tört szerverről? tauriról pl 2 kieg hiányzik.ne nevettesd má' ki magad pls.
5/6 anonim válasza:
Csiß,jó akkor tévedtem,sok minden hiányzik a tauriról,de most mit tegyek ha szart se tudok tauri szerverről mert egy hete kezdtem.Nekem pl megfelel mert, én még soha nem játszottam eredeti szerveren és nem tudom hogy milyen a játék élménye.Ez csak egy vélemény amúgy is.
6/6 Csiß válasza:
Akkor mi alapján jelentetted ki pl,hogy jobb a játékélmény ha még nem is láttál eredeti szervert? Értem én,hogy vélemény akart lenni..na mind1 :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!