Aki tud segítsen. Sony Xperia Tipo?!?!
Vettem egy ilyen telefont csütörtökön. Rátettem a töltőre csütörtök este, és pénteken reggel 9-kor húztam le róla. Pénteken foglalkozgattam épp a telóval.. zenét töltöttem le, és összesen kb facebookoztam rajta 2órát, és délután 3órára már le is merült. Péntek este lefeküdtem úgy, hogy a telefonom fel volt töltve 100%ra. Mikor felkeltem 79% volt. Álltó helyébe lemerült!!? Nem értem meg...
Ráléptem a beállításokra, azon belül pedig az 'alkalmazások'-ba.
Ott néztem meg hogy milyen alkalmazás fut, mert gondoltam ezért merül.. 11fut. Rámentem egy alkalmazásra, és azt írta ki hogy: "Ezt a szolgáltatást annak alkalmazása indította. Leállítása az alkalmazás meghibásodását okozhatja. 'Leállít' 'Jelentés'
És rámentem egy alkalmazásnak a leállítására, el is tűnt a Futó alkalmazások közül, de ha újra megnyitottam azt az alkalmazást, aztán bezártam, megint ott volt a Futók között.
Segítsen nekem valaki.. Miért van az ilyen hamar merül, pláne hogy este nem is nyúltam hozzá és lemerült 21%ot !!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!