Ricsike8819 kérdése:
Van egy asus alaplapom már egy hónapja hogy visszavittem garanciába?
Figyelt kérdés
de semmi hír és vennem kellet egy ujjat mert nem tudtam gamelni ilyenkor mit tudok tenni2013. márc. 29. 21:11
1/6 anonim válasza:
Jó gazdag szüleid lehetnek, egyébként van, hogy csak két hónap múlva hozzák vissza. Na és ennyire fontos neked a játék? Akkor jó erős asztali gépet kellene beszerezned.
2/6 A kérdező kommentje:
Na te minek irsz ha nem is válaszol! nem a szüleimnek van pénze ugyan is nem 13 éves vagyok hanem 24 és igen jó gépem van olyan amilyen neked soha nem lesz
2013. márc. 31. 04:31
3/6 anonim válasza:
Szétnyúztad, most mit vársz? Sajnáljunk?
4/6 A kérdező kommentje:
Nem sajnálni kell hanem arra lettem volna kíváncsi hogy szabájosan járnak e el azzal hogy már eltelt egy hónap és nem mondanak semmit! nem kellene ilyenkor nekik visszaadni a lóvét vagy megengedni hogy levásároljam????
2013. ápr. 2. 03:41
5/6 anonim válasza:
Mivel a laptopokat, notebookokat többnyire külföldön javítják, az egy hónap még nem is túl hosszú idő. De kérdezz rájuk.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek
2013. ápr. 4. 01:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!