Most akkor magyarázza el valaki a Bioshock Infinite véget?
A végén elizabeth a tér és időn kívűlre visz minket és itt kiderül minden. lényeg az, hogy Booker a múltban hozott egy döntést ami miatt született egy új énje egy másik világban(ez Comstock). Elizabeth-el vissza mennek oda amikor a Baptistánál keresztelkedik Booker. az egyik világban úgy dönt megkeresztelkedik és így válik belőle a vallásos Comstock. mialatt egy másik verzióban Booker elmenekul a keresztelkedéstől és így lesz belőle a hamis próféta (False Shepherd). Booker rájön hogy megkell ölni Comstock-ot mertcsak így lehet vége de elizabeth elmondja h nem lehet mert minden döntéssel egy másik világban lesz egy uj Comstock . oda mennek ahol minden elkezdődött (az utolsó helyszín) mert csak ugy szabadulnak meg tőle ha akkor hal meg amikor a döntés született és ami miatt született Comstock .megjelennek Elizabeth alteregói az összes világból. egyik alteregó Booker Dewitt-nek ismer másik alteregó pedig Zachery Comstock-nak itt jövünk rá hogy Comstock és Booker igazaból egy ember. és hagyjuk hogy megöljenek. Továbbá a játék végén kiderül hogy Elizabeth igazából Anna DeWitt , Booker Dewitt rég elfeledett lánya . Booker a múltban eladta Zachary Comstock-nak a lányát (egy másik világból jött alternatív másának azaz magának)Van egy incidens amikor Booker visszaakrja szerezni a lányát Comstock-tól de nem sikerül és amikor a 2 világ közötti dimenzió portál bezáródik levvágja a Elizabeth(Anna DeWitt) kis ujját.
Még annyi , hogy az a rejtélyes iker pár akik segítenek minket, Robert és Rosalind Lutece igazából egy személy csak két különböző valóságból. Különbség csak a nemük.
Egyébként amikor végigtoltam én sem értettem mindent pár dolognak utánna olvastam. Elég zavaros összetett storyja van de tetszett.
Nem értem,miért kellett egy ilyen jó játék ak ilyen rossz végződést csinálni :(
Engem nagyon felkavart
Köszönöm a kimerítő választ... Annak van valami jelentősége amikor Rapture-be ?
Egyébként szerintem is egy kicsit "el Mass Effect"-ezték a végét. Meg a többi Bioshockhoz képest szerintem egészen rövidre sikerült. De egyébként tényleg nagyon tetszett... Élmény volt végigjátszani...
szerintem Rapture-t csak a készítők poénból berakták helyszínnek. Ami jó ötlet volt örültem neki :D
Nem hiszem , hogy van jelentősége . kis nosztalgia :D
Ez a játék zseniális! A vége valami hihetetlen jó. Pl filmben is ezt szeretem mikor megdöbbentő és drámai a vége.
Amúgy én sem értettem teljesen de valamit azért kapizsgáltam belőle és kb erre gondoltam amit leírtatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!