Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ne lassuljon...

Selender kérdése:

Mit tegyek, hogy ne lassuljon be ennyire a tabletem?

Figyelt kérdés

Concorde Tab One nevű tabletem van és alapvetően nem sok bajom van vele, csupán egy. Amikor rácsatlakozok a netre, akkor irdatlanul belassul egy jó ideig. Elkezdi felhozni a facebook fiókom értesítőit, vagy elkezdi frissíteni az alkalmazásokat. Ez eltart legalább 10 percig és szinte használhatatlan. Még a feloldó alakzatot is alig tudom beírni, hogy a menübe léphessek.És ha szeretnék valamit gyorsan bárhol megnézni, így kb. esélytelen...

Tisztában vagyok vele, hogy nem egy csúcskategóriás masina, de ez az egy elég rossz tulajdonsága...

Tudnátok valamit ajánlani, hogy ne lassuljon be ennyire csatlakozásnál?

2013. márc. 28. 18:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Persze. Nem kell annyit fészbúkozni, meg minden sz*rt rápakolni a tabletre. GET A LIFE!
2013. márc. 30. 14:33
 2/3 A kérdező kommentje:
Az, hogy van rajta facebook program és más alkalmazások nem jelenti, hogy nincs életem...
2013. márc. 30. 14:39
 3/3 anonim válasza:

Szerintem vidd el egy szervizbe [link]

itt van egynek az oldala ahova mi visszük.

2013. márc. 30. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!