Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha xbox live -ra veszek...

Ádám_111 kérdése:

Ha xbox live -ra veszek microsoft pontot, akkor ha 18 éven aluli vagyok le tudom vásárolni? (lent)

Figyelt kérdés
18 éven aluli e-mail cím van megadva. Mikor xboxon keresztül regisztráltam fel, akkor kért tőlem egy 18 éven felülit is. Meg is adtam, minden ok, már 2 éve játszok online és semmi gond sincs csak most szeretnék microsoft pontot vásárolni és nem tudom, hogy a korom miatt azt le tudom e vásárolni. Köszönöm a válaszokat előre is!
2013. márc. 28. 17:13
 1/4 miért.én? ***** válasza:

Az ms pont nincs korhatárhoz kötve.

Így tudsz pontokat feltölteni:

1. lépés: Készítsük elő az adott termék (játék, live előfizetés, vagy pontkártya) kódját. Bizonyosodjunk meg arról, hogy a kódot megfelelően lekapartuk, illetve minden betűt/számot jól láthatóan adunk majd meg: a kódnak száz százalékosan kell egyeznie ahhoz, hogy az Xbox Live rendszere elfogadja.

2. lépés: Jelentkezzünk be az Xbox Live-ra azzal a profilunkkal, amihez a játékot/előfizetést/pontokat csatolni szeretnénk. Fontos, hogy a kód aktiválásához minden esetben aktív internetkapcsolatra van szükség.

3. lépés: Nyomjuk meg kontrollerünkön a Guide Gombot (Xbox jellel ellátott gomb a vezérlő közepén).

4. lépés: Az itt megjelent menüben lépjünk kétszer balra („Marketplace”), és itt válasszuk ki a „Redeem Code” opciót.

5. lépés: A megjelenő mini-billentyűzet interfészen írjuk be a kódunkat. Fontos, hogy egyetlen karaktert se rontsunk el a kód megadásakor!

6. lépés: Az Xbox Live rendszere ezután megvizsgálja a kódot, és ha nem rontottuk el a bevitelt, felismeri a játékot/előfizetést/pontokat. Ezek után a „Redeem Now” opciót kiválasztva már hozzá is adtuk játékos profilunkhoz a választott szolgáltatást.

2013. márc. 28. 18:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Akkor tudok vásárolni is, igaz?
2013. márc. 28. 20:34
 3/4 miért.én? ***** válasza:
Igen. Tudsz vásárolni.
2013. márc. 29. 12:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2013. márc. 29. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!