Telepítsem újra?

Figyelt kérdés

Eléggé furákat csinál a windows.

Annyira fura, hogy el sem bírom magyarázni, csak nagyon nehezen.

Kezdjük ott, írom ezt a kérdést. 10-15 mp-ként nem villog a kurzor, és akkor nem tok írni, és jön a windows hang, hogy "tü/ö". Írom ezt a kérdést, vagy beszélek cseten, írok egy regényt, és magától kitöröl mondatokat, szavakat, betűket, össze-vissza keveri a betűket. És mikor próbálok írni, mikor elment a kurzor, akkor kattintanom kell a szövegmezőbe, hogy tudjak írni, hogy villogjon a kurzor. Akkor játszom PC játékot, és magától le teszi tálcára. Teljesen mindegy milyen játék, leteszi tálcára. 10-15 mp után. Akkor játszom facebook-on. Ki teszem az adott játékot full nézetbe, 10-15 mp után magától visszaáll sima nézetbe. Ezt a kérdést 6-jára írom újra, 2X kék halál volt, és mint írtam, magától töröl mondatokat, szavakat stb. Úgy sikerült kiírnom, hogy 5 mp-ként lementettem a már megírt szöveget egy office world-ben, és azonnal lementettem. Ja meg, azt is csinálja, odébb húzok egy ikont az asztalon, és magától elengedi. Vagy, mondjuk úgy óránként rá jön az 5 perc, és mintha folyamatosan le lenne nyomva a bal egérgomb, akkor is ha ki van húzva az egér. Na szóval még rengeteg ilyet tudnék sorolni.

win7, 32 bit, Dell vostro 1015 laptop-ról van szó, egy magos, 2,19 Ghz. 3 éve szolgál a gép. Jó, tudjuk, laptopok ennél tovább nem nagyon "élnek". Már egyszer volt újra telepítve. Én szeretném újra telepíteni, csak az a gond, nincs meg az újratelepítő cd. Nos, ha én letöltöm a win7-et, és futtatom letöltés után, ugyan úgy jó lesz??

Js, csináltam már rendszer betöltéskori viszgálatot a gépen az avastal, akkor sem jelzett vírust. Pedig 1000000% hogy az. Ezek a progik vannak a gépemen, és ezek a beállítások:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Na, mire feltöltöttem a képeket, meg kiírtam ezt, 1,5 óra volt. Ja, és biztosan ezért megy az adatforgalmam mint az állat, valami vírus. (mobilnetem van). És ezt a kérdést én írtam ki:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__41..

És most van 13 Gb-nál.

2013. márc. 28. 11:58
 1/4 A kérdező kommentje:
2013. márc. 28. 12:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ne kinlódj vele.Minél hamarabb telepítsd ujra így megkíméled az idegeidet is.Biztos van olyan barátod vagy ismerősöd aki ujratelepíti neked pár ezer forintér.
2013. márc. 28. 12:05
 3/4 A kérdező kommentje:
Azért én sem vagyok h*lye a gépekhez. :D Csak nincs meg a gyári újratelepítő cd. És nem akarok kisérletezni torrentes win7-el.
2013. márc. 28. 12:40
 4/4 anonim válasza:
Rusussal készíts bootolható pendrivet.
2017. jan. 6. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!